Nabojent'n © 2010

 

 

 

 

Sikkerhet   

 

Det skal være voksenkontakter tilstede under hele arrangementet. Skulle det bvære behov for lege hjelper vi dere med det.

Da må det gies beskjed om dette til en av voksenkontaktene.

 

Vi oppfordrer sterkt til at de forskjellige kor sender med nok voksne til å ta seg av "sine egne". En gyllen regel er at jo mindre barn, jo større voksentetthet.

Disse voksne får selvfølgelig være sammen med barna på samme klasserom under hele oppholdet.

 

Medisinering forøvrig står ikke Nabojent´n for. Dette betyr at vi ikke leverer ut noen form av medisiner. Har noen bruk for det må de selv ta med seg dette hjemifra og spørre om hjelp fra noen voksne som er med koret.

 

Vil dere fortelle oss noe som du synes at vi i arrangørkomiteen bør vite om din helsetilstand kan du selvfølgelig få lov til det. Det kan være lurt at vi vet, spesielt hvis du har en sykdom eller diagnose som kan trenge øyeblikkelig hjelp i løpet av helga.

 

Skriv gjerne informasjonen om dette under evt. på påmeldingslista.

Vil du ikke det kan du prate med en av oss voksne når du kommer frem.

 

Telefon finnes tilgjengelig hvis du ikke har en egen. Denne telefonen kan foreldre/foresatte som ønsker kontakt med sine barn ringe til hvis de ikke barnet har egen telefon. Den telefonen skal være tilgjengelig på både natt- og dagtid. Telefonnummeret blir lagt ut på denne siden når arrangementet nærmer seg.

 

Så håper vi på at alle får en trivelig og trygg helg sammen!

 

 

Webansvarlig - Wenche Monika Hermansen